Jenter! Opplæringsjakt på skogsfugl!

-

Er du jente og har lyst til å prøve deg på skogsfugljakt? Da har du mulighet til å melde deg på jakttur til Søndre Oskjølen 30. september til  2. oktober 2016.

Pause for to- og firbeinte. Fra takseringen i august 2014.

Pause for to- og firbeinte. Fra takseringen i august 2014.

Det er sjette året vi arrangerer tur dit. Helgen den 30. september til  2. oktober 2016 har vi reservert plass i hytta vår, Dovregubben, som ligger midt i terrenget 30 minutter fra Rena. De som har anledning, kan reise opp torsdag kveld, slik at de er ferdig installert. Det planlegges ettermiddagsjakt fredag,  hele lørdag og formiddag søndag.

Skogsfugljakt har vært en tradisjon for jentene i Nordstrand JFF i flere år nå, og er alltid like koselig og sosialt også. Hytta har meget enkel standard og er uten strøm og vann, men kun 100 meter fra parkering. Vi ordner oss selv med mat og drikke og koser oss skikkelig. Fuglehunder er velkommen. Det er bare 4 ordinære sengeplasser i hytta, men det fins madrasser og flatsengmuligheter. Jonatan Bukkøy Arntzen (leder i Nordstand JFF) vil være instruktør denne helgen. Dette er en tur som er subsidiert for medlemmer. Kostnadene for jaktkort og hytteleie blir dekket av foreningen. Du betaler bare for mat, drikke og personlige utgifter.

Nærmere opplysninger sendes ut senere til alle som er interesserte. Først til mølla….osv.!

Vi ønsker velkommen til en hyggelig tur og kanskje blir det fugl i sekken også. Husk å  finpusse skyteferdighetene ;-)  NB: Brunfugl blir trolig fredet i år også!

Har du spørsmål,  eller vil melde deg på, kontakt Marianne Skille

Dovregubben