FULLT! Medlemstilbud om elgjakt i Nord-Odal november 2015

-

Pause ifm omposteringVi viderefører suksessen med elgjakt i Nord-Odal og tilbyr jakt på elg helgen 6.-8. nov med fremmøte på kvelden torsdag 5. nov.

Jaktlaget blir satt sammen av både nybegynnere og mer erfarne jegere. Selve jakta blir ledet av en erfaren jaktguide, som også disponerer nødvendige hundeekvipasjer. Tilbudet omfatter overnatting og guidet jakt i et jaktterreng som er godt tilrettelagt for opplæringsaktiviteter.

Innkvarteringen for all vår aktivitet i Nord-Odal er Gjeddevasskoiene, som ligger 1,5 timers biltur fra Oslo. Koieanlegget ligger i nær tilknytning jaktterrenget. Stedet består av en hovedhytte med kjøkken og kombinert oppholds- og konferanserom, 2 sovehytter med totalt 20 sengeplasser pluss et antall gulvmadrasser pr. hytte samt sanitærbygg med toaletter og dusjer. Oppholdsrommet i hovedhytta er innredet med tanke på møter og selskaper, men egner seg også godt for mer uformelt samvær.

Når vi samles kvelden før jaktstart går jaktleder / jaktguide gjennom jakta og praktisk informasjon rundt dette. Alt elgkjøtt er i utgangspunktet grunneiers eiendom, men deltakerne har rett til å kjøpe kjøtt for kr. 70,- pr. kg inkl. mva. eks. oppdeling/bearbeiding (for kun lårkjøtt betales en høyere sats). Gevir av felt okse tilhører skytteren som jakttrofé. Krav til utstyr og formalia:

  1. Må være over 18 år
  2. Gjennomført jegerprøve
  3. Betalt medlemsavgift til Nordstrand JFF
  4. Betalt jegeravgift for storviltjakt
  5. Bestått storviltprøve (skyteprøve) med den rifla som skal benyttes på elgjakten
  6. Rifle med storviltkaliber
  7. Jaktradio med norske jaktfrekvenser
  8. Sovepose

Prisen er 1.500 kr pr jegerdøgn. I prisen inngår både jakten og innkvarteringen.  Deltakerne må selv holde seg med mat.

Elgjakten i Nord-Odal er velegnet for ferske storviltjegere og Nordstrand jff tilbyr elgjakten i Nord-Odal til rabatterte priser til medlemmer 20 år og yngre, kr 500,- pr jegerdøgn.

For ytterligere spørsmål, kontakt Anine Imset på e-post anine@bannockfield.no eller telefon 93 49 99 96

NB: Begrenset antall plasser, førstemann til mølla!

Påmelding til Jaktutvalget v/ Anine Imset:

For- og etternavn

E-post

Telefonnummer

Andre opplysninger