Småviltcamp i Rondane – Introduksjonsjakt

-
Unge jegere med utsikt

Unge jegere med utsikt

Småviltcamp

Er du mellom 16 og 26 og vil oppleve fuglejakt og harejakt med hund, støkkjakt på småvilt og hagleskyting sammen med jevnaldrende? Da er vår småviltcamp i Sollia i Rondane noe for deg. Sammen med dyktige instruktører og gode hunder får du prøve deg på flere spennede jaktformer i høstferien, fra 4. til 8. oktober. Dette er en super mulighet for DEG til å bli kjent med ulike former for småviltjakt i fjellet!

Onsdag 4. oktober drar vi oppover til vakre Sollia, der vi tar inn på Rondane Gjestegård. Torsdag, fredag og lørdag jakter vi i små grupper, sammen med erfarne instruktører og gode hunder. Vi spiser frokost og middag på gjestegården, mens lunsjen inntaes i det fri.

Sted: Sollia, Rondane
Tid: 4.-8. oktober 2017
Pris: 2000,- for ungdomsmedlemmer av NJFF/2500,- for ikke-medlemmer

Prisen inkluderer reise fra Oslo S, overnatting, alle måltider, jaktkort og ammunisjon.

 

Gå til påmelding og betaling

 

(Før du går til påmelding må du finne jegernummeret på Jegeravgiftskortet ditt. Er du usikker på om du har jegeravgiftskort kan du gå til www.jegerregister.no)

 

Småviltcampen er et samarbeid mellom Fylkeslagene NJFF Buskerud, NJFF Akershus og NJFF Oslo.

 

Har du spørsmål kan du ringe Anne-Mette på 90 98 69 37, Knut Johan på 909 55 921 eller Ole Petter 911 00 288

 

Detaljer
Krav for å delta
Du må ha fyllt 16 når campen starter, ha avlagt jegerprøven og betalt Jegeravgiften for jaktsesongen 2017-18. Du må ha med egen hagle (om du ikke eier en hagle selv må du ha med en gyldig utlånserklæring for hagle som du låner)