Velkommen til årsfest på Lambertseter gård onsdag 25. november

-

Vi ønsker alle medlemmer hjertlig velkommen til årsfest på Lambertseter gård onsdag den 25. november 2015. Vi starter klokken 18:00 med informasjon om foreningens tilbud.

Trond StrømdahlTrond Strømdahl 2

Kveldens hovedattraksjon er Trond Strømdahl som forteller og viser bilder og film fra sine to beste turer sammen med Lars Monsen. Til «dessert» får vi noen bilder og historier fra livet bak kameraet på opptakene til NRK-serien «På villspor». Vi ser blant annet Anne Rimmen i uvante situasjoner.

Norge på langs er historien om den første ekspedisjonen Lars og Trond heiv seg ut på. De realiserte drømmen om å leve ute i norsk natur i et år sammenhengende. Det resulterte i at de i 1989/90 gikk Norge på langs fra nord til sør gjennom et år. Der startet Lars sin villmarkskarriere, og det resulterte i boken Norge på langs som de skrev sammen. Den har solgt 70 000 eksemplarer.

Det blirogså vist en filmsnutt fra Alaska fra 1999. Lars skulle gjøre et forsøk på å lage villmarks-TV. Ved siden av menTrond Strømdahl 1gder med stor fisk, grizzlybjørner og kameratskap, er reporterstilen til Lars den gangen en garantert lattervekker.

Til slutt får dere som sagt et innblikk i livet bak på NRK-opptakene til serien «På villspor».

Etter foredraget til Trond Strømdahl blir det matservering. Det er også loddsalg og loddtrekning med mange fine premier

Sted: Lambertseter Gård
Tid: Onsdag 25. november fra kl 18:00
Påmelding: po@gressum.com

Velkommen!