Vi inviterer ungdom til natursti og skyting

-

jaktsti i Nord-Odal8Nordstrand JFF inviterer jakt- og friluftsinteresserte ungdommer på natursti og besøk på foreningens skytebanen onsdag 16.september 2015.

Turen går til Annekloppa skytebane Rælingen hvor vi vil bruke halve dagen ute i terrenget på natursti der vi løser oppgaver om dyr, fisk og natur. Bålkos, hjemmelagde viltpølser, generell god stemming og opplysning om markens grøde blir en naturlig overgang fra skog til krutt. Sammen med våre drevne jegere og skyteinstruktører tar vi deretter turen innom foreningens skytebane for praktisk og teroretisk innføring i sikkerhet, teknikk og etikk når det kommer til jegerens viktigste verktøy, jaktvåpenet.

Vi håper dette blir en kjempefin dag ute i vår flotte natur og at så mangen som mulig vil bli med på laget. Det beste er at det koster ingen ting og transport vil foregå i våre private biler så langt som det er mulig. Avgang vil være fra Lamberseter senter ved bensinstasjonen klokken 15.30. Regner med å være tilbake klokken 21.30. Ta med klær og fotøy etter forholdene. Lett niste og drikkevann. Og ikke minst godt humør

Påmelding til Jonatanbukkoy@gmail.com